Mefjord Brygge
Dobbeltrom
Toalett Mefjord Brygge
Restaurant og bar Mefjord Brygge
Utsikt over Mefjord Brygge
Dobbeltrom Mefjord Brygge
Mefjord Brygge på Senja

Mefjord Brygge på Senja

Velkommen til Mefjord Brygge!
Mefjord Brygge er et reiselivsanlegg på den vakre nordsiden av Senja der storhavet, midnattssola og Nordlyset står rett inn. På Mefjord Brygge vil du være en del av en levende bygd med omtrent 150 innbyggere - Mefjordvær.
Dette er en bygd med mye historie, faktisk er det funnet bosetning her tilbake til Steinalderen. Vi har ulike sagn og historier knyttet til bygda som kan være interessant å utforske, som Knutskjærringa, Russehula og Munken.

Mefjord Brygge er forankret med lokalt eierskap og tilhørighet i bygda. Anlegget er bygget gradvis gjennom år, og har nå 145 senger fordelt på nye moderne hotellrom, leiligheter og hus. Vi kan tilby overnatting til små og store grupper, familier eller om du ønsker en kjærestetur.

Mefjord Brygge er et supert utgangspunkt om du vil utforske Senja - til fots, på sykkel, eller med bil. Vi leier ut båter for fiske og har kort vei til de beste fiskefelt Senja har å by på. Vi tilbyr også større båt med kaptein for fjordsafari eller fiske for inntil 12 personer.

I vår nye ``Salteriet Restaurant og Bar``- har vi fokus på lokal og tradisjonell mat med en moderne touch. Vi ønsker å vise frem den rike kystkulturen i vår lune og uformelle restaurant, - der du vil finner mange gjenstander og bilder fra svunnen tid her i Mefjordvær. På fine dager kan du nyte uteservering på terrassen, og på kvelden kan du kose deg med god drikke i vår stemningsfulle bar.

Fra Mefjord Brygge ser du rett over fjorden til Nordlandet. Det er en vakker og dramatisk fjell-rekke der de kjente fjellene Segla, og Hesten ligger. I samme fjord finner du blant annet Barden, Kyle og Senjas høyeste fjell Breitinden – som gir mange fine muligheter for fjellturer. Det er kort vei til den populære Ersfjordstranda og andre høydepunkt langs nasjonal turistvei. Senja er et eldorado for foto og opplevelser av mektig natur.

Mefjordvær har mange fotturmuligheter som starter enkelt fra Mefjord Brygge, og passer for alle. Klopper og merkede stier i hele Mefjordmarka – lavlansstier der du kan nyte små fiskevann, lyden av elv og tilrettelagte bålplasser og gapahuker.

Prøv vår utendørs Jacuzzi eller slapp av i saunaen etter en opplevelsesrik dag.

Vi har konferansemuligheter om du ønsker å kombinere dit besøk hos oss med jobb. Vi skreddersyr din konferansepakke ut fra dine behov.

Vi kan anbefale en kveldstur til Knuten eller området rundt. Du vil bli slått av hvor vakker utsikten er fra toppen selv om du ikke er så høyt oppe. Du blir belønnet med panorama utsikt over storhavet og fjellene - kanskje er du heldig og ser midnattssola eller nordlyset. Åpne sansene og hør storhavet som slår inn!

For oss er det veldig viktig at du som oss - tar vare på vår vakre natur. Derfor oppfordrer vi deg som gjest om å ikke etterlate avtrykk i naturen. Du finner søppelkontainere og offentlig toalett i bygda.

Nyt vår vakre natur og naturlige miljø på en bærekraftig måte, - slik at også fremtidige generasjoner vår oppleve magien, og sjeleroen.


Adresse: Mefjordveien 1947, 9386 Senjahopen
Phone: +47415 49 100
E-post: