Senja ⓒ Daniel Kordan
©Senja ⓒ Daniel Kordan

Sommer i Senja-regionen

Om du vil dele sommerens opplevelser med familie eller venner er det mange skjulte perler og fantastiske landskap på Senja. Her skaper du minneverdige sommerdager og sommernetter!

Samle gode venner til deilige måltider, tett på naturen, i vakre omgivelser! Dra på toppturer med spektakulær utsikt, reis rundt på kyststiene med spennende kulturlandskap og fantastiske fiskemuligheter. Hos oss finner du også flotte opplevelser for hele familien. 

Se våre tips til familien her.

Se våre tips til venneturer her.

Om du er på besøk over lengre tid, anbefaler vi deg og oppleve mer av Tromsø-regionen.

Tromsø

Her er det kort vei fra by til natur med alt fra mat og drikke opplevelser, båtliv, fjell og kritthvite strender. Om du reiser med familien kan du oppleve alt fra selbesøk til huskykafé og fine naturopplevelser til lands eller til vanns. 

Les mer om venneturer til Tromsø her

Les mer om familieturer til Tromsø her

Lyngen

I Lyngenfjord venter både utfordrende, trivelige og originale opplevelser. Toppturer i Lyngsalpene, elvebåturer i Reisa Nasjonalpark, vandreturer til breer og mer. Her kan du også ta med familien på flotte vandreturer, båtturer og spennende overnattingsopplevelser.

Les mer om venneturer i Lyngen her.

Les mer om familieturer til Lyngen her.

Narvik

Besøk Narvik-regionen og bjørnungene i Polar Park, Narvikfjellet med klatrepark og sykkelløyper, eller dra på vandreturer på Rallarveien og Ofotbanen., hengekøye i vakre Efjord, bynær natur.

Les mer om venneturer i Narvik her.

Les mer om familieturer i Narvik her.