Senja ⓒ Daniel Kordan
©Senja ⓒ Daniel Kordan

Sommer

Enten du vil dele sommerens opplevelser med familien eller venner er det mange skjulte perler og fantastiske landskap i regionen der du kan skape minneverdige sommerdager og sommernetter!

Senja

Samle gode venner til god mat, tett på naturen i vakre omgivelser i Senja og Dyrøy! Toppturer til spektakulære utsikter, kyststier med spennende kulturlandskap og fantastiske fiskemuligheter. Eventyret starter her!

Les mer om "alle barn gratis" i Senjaregionen her

Les mer om venneturer her

Tromsø

Kort vei fra by til natur (mat/drikke opplevelser i byen), båtliv (kajakk, RIB, fjordcruise, fisking), fjell og hvite strender på Kvaløya/Sommarøya.

Les mer om vennetur til Tromsø her

Polaria/Vitensenteret/Tromsø Museum, huskycafé/lek med huskyene (Tromsø Villmarksenter) / bjørnunger i Polarpark, fine naturopplevelser (fjell for alle aldre - korte turer/lange turer), kajakk og båtturer med dyresafari.

Les mer om familietur til Tromsø her

Lyngen

I Lyngenfjorden får du både utfordrende, trivelige og originale venneturer. Toppturer i Lyngsalpene, elvebåturer i Reisa Nasjonalpark, vandreturer til breer, treriksrøysa eller overnattingsturer og kajakkturer – det er masse spennende å holde på med i lag. I tillegg har de flere trivelige og koselige overnattingssteder som er perfekt for å slappe av i lag med gode venner.

Les mer om vennetur i Lyngen her

De meningsfulle, læringsrike og opplevelsesfylte feriene sammen med familien får dere i naturen rundt Lyngenfjorden. Være med hele familien på en actionfylt elvebåttur til spektakulære Mollisfossen eller på en organisert overnattingstur spesielt tilrettelagt for barn- kombinert med de familievennlige overnattingstilbyderne i regionen gir dette en opplevelse barna alltid kommer til å huske!

Les mer om familietur til Lyngen her

Narvik

Bjørnungene i Polar Park, Narvikfjellet med klatrepark/sykkelløyper for barn/gondol/vandring. Vandring på Rallarveien og Ofotbanen, hengekøye i vakre Efjord, bynær natur.

Ta med familien til Narvik

Den aktive vennegjengen, føl deg som en tindebestiger - toppturer for alle nivåer, naturen som møteplass, fisketuren tar du med vennengjengen, ekte nordnorsk matopplevelse, spektakulære minner

Vennetur i Narvik