Peter Lündstrøm
©Peter Lundström, Camp Steinfjord

På havet

Med sitt rike hav er Senja-regionen et yndet reisemål for fiskeentusiaster. Her kan du blant annet få torsk, sei, uer, hyse, steinbit og kveite på kroken, og våre tilbydere er eksperter på å finne de beste fiskestedene. Har du flaks kan du støte på annet arktisk dyreliv som f.eks. havørn, niser og sel når du er ute på fisketur. Ikke minst får du oppleve Senja-regionens unike og storslåtte natur med kritthvite strender, turkisblått hav og dramatiske fjell.

Kom på vinterfiske og kanskje du får skrei på kroken. I vintermånedene fra januar til april kommer skreien nordover for å gyte, og det er nå sjans for å få tak i skrei. I tillegg er det nordlys-sesong slik at du kan fiske på dagtid og nyte nordlyset i all sin prakt om kvelden.

Om sommeren kan du dra ut på natten og fiske i gylne farger fra midnattssolen. Det finnes også et rikt utvalg av fjelltopper og turområder du kan besøke når du ikke er ute på fiske.

Kombiner fiske-ferien din med et opphold på en av våre mange fasiliteter for overnatting. I Senja-regionen finner du et godt utvalg hotell, rorbu, hytter, hus, leiligheter og campingplasser. De fleste tilbyr båtutleie med eller uten guide, og kan gi gode råd om bruk av riktig utstyr ut ifra hvilken fiskeart du ønsker å fange.

I tillegg til eksepsjonelt bra fiske i regionen, finnes det også gode muligheter for andre aktiviteter på havet her hos oss. Blant annet tilbys det utleie av kajakk og SUP, båter og RIB-turer, hav-safari, midnattssol-safari, guidede turer til bortgjemte perler ol.


 

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>