Senja Husky Adventure
Senja Husky Adventure
Senja Husky Adventure
Senja Husky Adventure
Senja Husky Adventure

Senja Husky Adventure

Senja Husky

Enten du vil oppleve hundesledetur i spektakulært landskap eller turer i midnattsol, besøk på kennelen med våre vennlige hunder er du hjertelig velkommen! Hos oss får du en personlig og ekslusiv opplevelse.
Senja Husky Adventure er et nyoppstartet familieselskap som befinner seg på Ottemo/Vesterfjell på eventyrøya Senja, Norges nest største øy.

Vil du oppleve hundesledetur i spektakulært landskap under dansende nordlys, fjellturer med menneskets beste venn i magisk midnattsol, kennelbesøk for å kose med pelskledde lykkespredere? Da er du hjertelig velkommen til oss.

Hos oss får du en personlig og eksklusiv opplevelse og vi tilbyr spennende aktiviteter med våre vennlige siberian huskies året rundt.

Gjester hos oss er bl.a. familier, reisende, par, turfolk, skoler og lignende. Vi ønsker alle velkommen.

På vår kennel har vi rundt 30 pelskledde, firbeinte venner. Mesteparten av dem er renrasede siberian huskies, men fra tid til annen har vi også noen alaska huskies. Vi avler våre egne flokkmedlemmer, så av og til har vi også søte, små valper på kennelen. Hundene våre er en viktig del av vår familie og livsstil. Vi tar godt vare på dem og deltar på flere langdistanse hundeløp med dem, noen ganger deltar vi også på hundeutstilling.

Du trenger ingen tidligere erfaring før du kommer til oss, men vi anbefaler at du er i relativt god fysisk form.
To gjester deler en slede og bytter på å kjøre.

Du må ta med varme ullsokker, god vinterlue og et godt basislag underst, helst ullundertøy. Ta gjerne med kamera og.
Vi står for vinterdress, votter og vintersko.

Hjertelig velkommen til Senja Husky Adventure
Adresse: Ottemoen 73, 9304 Vangsvik
E-post: