Torsken sommer
Senja by heart

Senja by heart

«Senja by Heart» er en familiebedrift som tilbyr opplevelser, lokal mat og overnatting i det idylliske fiskeværet Torsken på Senja. Familien Wilsgård har i flere generasjoner «drevet havet» gjennom fangst og etter hvert havbruk.
Aktiviteten har gjennom årene økt til å bli både stedets og områdets største arbeidsplass innen sjømat. For å etablere ytterligere aktivitetstilbud kjøpte vi en nedlagt campingplass for å lage et trimrom til våre ansatte og våre sambygdinger. Dette har nå vokst til kjøp av flere gamle og historiske bygg i Torsken. Med hjerte for bygda ønsker brødrene Wilsgård å skape et aktivt fiskevær.

Senja Fjordcamp har 5 nyrenoverte hytter med sjøutsikt. Hyttene har 2 soverom med til sammen 4 sengeplasser i hver. Her er fullt utstyrt kjøkken og moderne bad med wc og dusj. Sengeklær og håndduker inkludert. Her er småbåthavn, bobiloppstilling med strøm, vann og avløp/septik. Moderne fasiliteter i servicebygget som separate dusjer, WC og en kjøkkenkrok. Her finner du resepsjon og restaurant.

Restauranten, nyrestaurert med fantastisk utsikt, serverer mat av lokale råvarer av førsteklasses kvalitet. Vi har selvfølgelig laks og hvit-fisk fra Wilsgård her i Torsken.
Her snakker vi kortreist mat!

Torsken brygge med 5 moderne dobbeltrom i andre etasje. Her finner du et fellesrom med utsikt til fjorden og en rolig, rustikk atmosfære hvor du blant annet kan nyte en god kopp kaffe. I første etasje er det et stort lokale som kan benyttes til forskjellige tilstelninger.

TorskenSenteret er den gamle skolen i Torsken som Wilsgård har tatt vare på og satt i moderne stand. På bakkenivå har vi 6 små enkeltrom, hvert med eget bad med dusj og WC, hvorav ett er handikap tilpasset. Her finns et fellesrom med stue og fullt utstyrt kjøkken. I toppetasjen har vi en flott leilighet med 2 soverom, 4 sengeplasser, 2 stuer, fullt utstyrt kjøkken og en stor balkong hvor du kan nyte utsikten.

Med Torsken som utgangspunkt kan du utforske hele Senja. Om du ønsker fine fjellturer, komme deg på sjøen og se hva fiskelykken byr på, eller vil suse ned fjellsiden på ski – alle muligheter er åpne. Vi arrangere flere turer som du kan melde deg på. Hva med en omvisning i kirka fra 1784, eller på lakseslakteriet? Vi samarbeider med andre aktører på Senja, så vi hjelper deg med det meste. Det beste med alt, etter en lang dag med aktiviteter kan du få servert god mat og drikke i restauranten og bare nyte kvelden.

Vi har også ladding for elektriske biler.
Adresse: Værnesveien 105, 9381 Torsken
Phone: +47911 90 240
E-post: