CBIS 6670422
CBIS 6670417
CBIS 6670418
CBIS 6670419
CBIS 6670420
CBIS 6670421

Senja Fjordhotell

Personlig vertskap helt sør på Senja
Familieeide Senja Fjordhotell, som ligger idyllisk til i Frovåghamn, byr på en personlig verdskap der vi gjør alt vi kan får at dere skal få et hyggelig opphold.
Hotellet ble innviet i juni 2018 og sommeren 2020 består hotellet av til sammen 17 rom. Ett familierom, to rom som er handikaptilpasset, en suite og vi har to par rom med dør imellom så at familier kan dele. Alle rommene har flott utsikt mot både fjell og fjord. I tillegg har søsterbedriften Frovåg Havfiske 36 senger fordelt på 6 boenheter.
Vårt kjøkken er velrennomert der vi lager alt i fra bunnen av, og fisk er en selvfølge. Mye av fisken fanger vi selv og øvrig fisk kjøper vi av lokale fiskere da vi har egen landingstillatelse.
Dersom dere ønsker så fyrer vi opp i badstuen som ligger rett på kaia med trapp ned i havet for et oppfriskende bad.
Vi har kort vei til gode fiskeplasser og området er spesielt kjent for godt kveitefiske! Vi tilbyr utleie av båter som kan brukes til fiske eller til avslapping i den flotte skjærgården vår. Det er også mulig å leie større båt med skipper slik at du kan få en uforglemmelig havsafari og se Sør-Senja og skjærgården på sitt beste!
Hotellet vårt ligger på den frodige siden av øya hvor dyre- og fuglelivet er rikt, og hvor havet ligger like ved fjellfoten. I området finnes også flere museer, et fort etter 2.verdenskrig og fine badestrender.
I nærheten av hotellet finnes det mange flotte turområder for både liten og stor og vi leier ut truger på vinteren og på sommeren hjelper vi til med leie av sykkel. Vi har mange gode samarbeidspartnere så vi kan tilby guidet tur, hundespannskjøring, kajakk- & sykkelturer.

Med bil er det mindre enn en time til Finnsnes der hurtigbåten anløper fra både Tromsø & Harstad. Bil til Tromsø tar 3 timer og til Bardufoss flyplass en og en halv time. Hurtigbåt fra Harstad til Skrolsvik anløper flere dager i uken og derifra går lokalbuss eller vi kan hjelpe til med annen transport de 20 minuttene det tar til hotellet. Det finnes god plass å parkere ved hotellet og dersom dere kommer med båt har vi kaiplass og servicehus til leie.
Phone: 004797719999
Email: