Senja Fjordhotell
Rom med utsikt
Reinsdyr i snøen, sol i bakgrunnen
Smaksmåltid
Dobbelseng
Suite på Senja Fjordhotell
Nordlys over Senja Fjordhotell
Senja Fjordhotell i polarlys
Finnebiff
Senja Fjordhotell summer

Senja Fjordhotell

Helårsåpne familieeide Senja Fjordhotell, som ligger idyllisk til i Frovåghamn, byr på en personlig verdskap der vi gjør alt vi kan for at dere skal få et hyggelig opphold.
Hotellet ble innviet i juni 2018 og i dag tilbyr hotellet 17 rom I tillegg har søsterbedriften Frovåg Havfiske 39 senger fordelt på 6 boenheter. Alle våre rom har hav- og fjellutsikt.

Vårt kjøkken er velrennomert der vi lager alt i fra bunnen av, og fisk er en selvfølge. Mye av fisken fanger vi selv og øvrig fisk kjøper vi av lokale fiskere da vi har egen landingstillatelse. Her snakker vi kortreist mat.

For den som ønsker så fyrer vi opp i badstuen som ligger rett på kaia med trapp ned i havet for et oppfriskende bad.
Vi har kort vei til gode fiskeplasser og området er spesielt kjent for godt kveitefiske! Vi tilbyr utleie av båter som kan brukes til fiske eller til avslapping i den flotte skjærgården vår. Det er også mulig å leie større båt med skipper slik at du kan få en uforglemmelig havsafari og se Sør-Senja og skjærgården på sitt beste!

Hotellet vårt ligger på den frodige siden av øya hvor dyre- og fuglelivet er rikt, og hvor havet ligger like ved fjellfoten. I området finnes også flere museer, et fort etter 2.verdenskrig og fine badestrender.
I nærheten av hotellet finnes det mange flotte turområder for både liten og stor og vi leier ut truger på vinteren og på sommeren har vi sykler til utleie.

Vi har mange gode samarbeidspartnere så vi kan tilby guidet tur, hundespannskjøring, kajakk-, sykkel- & vandringsturer.

Med bil er det mindre enn en time til Finnsnes der hurtigbåten anløper fra både Tromsø & Harstad. Bil til Tromsø tar 3 timer og til Bardufoss flyplass en og en halv time. Hurtigbåt fra Harstad til Skrolsvik anløper flere dager i uken og derifra går lokalbuss eller vi kan hjelpe til med annen transport de 20 minuttene det tar til hotellet. Det finnes god plass å parkere ved hotellet og dersom dere kommer med båt har vi en flott gjestehavn der dere kan legge til.
Adresse: Dragøyveien 28, 9392 Stonglandseidet
Phone: +479771 9999
E-post: