Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Senja Camping
Hytte A
Hytte A
Hytte A,B,C
Hytte B
Hytte C
Hytte D og E
Hytte F
Hytte F
Soverom hytte F

Senja Camping

Velkommen til en idyllisk ferie på Senja

Senja Camping ligger i hjertet av Senja, Norges nest største øy, og er en av de mest idylliske øyer langs vår langstrakte kyst.

Sjekk ut vår film her
Naturen på Senja er vill, vakker og variert med et rikt dyreliv og med gode fiskemuligheter i vann og vassdrag. Vi ligger ved Trollbuvannet som hører til Lakselv-vassdraget.

Her er det gode muligheter for fiske etter laks og sjø-ørret. Fiskekort kjøpes på www.scanatura.no, og båtutleie finner du på campingplassen. Det lar seg også gjøre å jakte på statens grunn.

Senja Camping ble etablert i 1987 og har hytter med god standard. Vi forsøker å skape en ferieplass for barnefamilier, og har derfor satset på å skape miljø og aktiviteter for barn og voksne.

HYTTENE:

Stor hytte/ feriehus

Denne hytten, eller feriehuset, har åtte sengeplasser fordelt over to soverom. 1 stk dobbeseng(120cm) og en enkelseng på hvert soverom.

2 av sengene står ute i hallen og brukes ofte som ekstra barnesenger(lengde 175cm ), dersom en er mer enn 6 personer.

Det er stue og og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskemaskin og microbølgeovn . På badet er det vaskemaskin og dusjkabinett. Hytten er plassert like ovenfor selve campingplassen. 55" Flatskjerm med 30 kanaler og mulighet for tilkobling trådløst nett.


****

Familiehytter type ABC 32kvm

Våre familiehytter har to soverom med tre sengeplasser i hvert soverom(1 stk barneseng 140cm lang i det minste soverommet). Disse hyttene har bad og dusj og er utstyrt med puter og dyner. Laken og sengetrekk kan leies. Fullt utstyrt kjøkken med 2 kokeplater, kjøleskap, samt kopper og kar, TV og tilgang på trådløs internettilkobling.


***

4-mannshytte type DE 12kvm

Disse to hyttene har ikke innlagt vann.. Ellers er de likt utstyrt som 22 kvadratmeters hytta.
Hyttene har 2 senger i etage, 120cm bred. Soverom fradelt oppholdsrom. Kjøkkenkrok og utstyr for matlaging.


****

4-mannshytte type F 22kvm

Vi har en slik 4-mannshytte som har ett soverom med 4 sengeplasser. Denne hytten har også bad og dusj og er utstyrt med puter og dyner. Laken og sengetrekk kan leies. Kjøkkenkrok og TV.


****

4-mannshytte type GHI 15kvm

Disse hyttene har 4 sengeplasser (enkel senger).

Hyttene har ikke avdelt soverom, men har dekketøy, samt dyner og puter uten trekk.

Kjøleskap og kokeplate, men ikke innlagt vann. Hytten har TV og tilgang på trådløs internett.


****

"Skihytta"

På sommeren leies denne ut som hytte for 4 personer. Det er køyesenger i soverommet, 120cm og 75cm bred, og sovesofa på stua.

Hytta ligger stilt og fredelig til, bare 200m fra campingplassen. Det er dusj og toalett i hytta, kjøkkenkrok, samt peisovn.

TV og uteplass med utsikt over Trollbuvannet.


Vi har hoppepute på 160qm, som er et populært aktivitetstilbud.
I tillegg er det flere lekeplasser på anlegget. Når vi har bra temperaturer ute, er det også muligheter for bading i vannet utenfor campingen. Det finnes også flere husdyrarter inne på plassen. I tillegg til robåter, har vi også sykkelbåt og kano til utleie. Egen bål og grillplass finner du også på anlegget. På vinteren har vi også egen skibakke med skitrekk som passer veldig bra for barn.

Senja Camping er et godt utgangspunkt for turer til flere severdigheter på Senja. Det finnes fredede bygninger, museum og samiske gammer som en kan besøke, og på nært hold se hvordan livet kunne være i tidligere tider.

Merket turløype til toppen av Gammelveten fra campingplassen. Du kan enten leie hytte hos oss, bruke din egen campingvogn eller bobil, eller overnatte i telt.

Vi ønsker deg og din familie hjertelig velkommen til et trivelig opphold på Senja Camping!

Se priser og book her
Se priser og book her


Adresse: Torsmoveien 418, 9303 SILSAND
Phone: 004748158475
E-post: