CBIS 6665745
CBIS 6665746
CBIS 6665747

Senja Arctic Lodge

I Valvåg på Sør-Senja finner du Senja Artic Lodge, et idyllisk og rolig sted med utallige muligheter til lands og til vanns.
«Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for våre gjester, det være seg vandreturer, sykkelturer eller annet..
Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja, og det er utallige muligheter dersom du stopper noen dager hos oss.

Forslag til 3 dager hos oss:

Dag 1: Dronningruta

Dag 2: Sjursviktinden

Dag 3: Perfekt å ende Senjaoppholdet med en guidet Skjærgårdstur med strandhogg og fisking!

Du er hjertelig velkommen – enten som sykkelturist, fotturist bobil/campingvognturist, - eller om du vil bo i våre nye moderne hytter rett ved sjøkanten.

Vi tilbyr å skreddersy noen av våre aktiviteter etter ønske fra deg..

Vi kan tilby en ferdig 3 dagers pakketur. Det er mulig å ombooke aktiviteter pga vær e.l.
For syklende har vi også teltplasser med mulighet matlaging/koking/grilling, vasking/tørking av klær, og dusj og toalett. Vi har også en idyllisk sauna som du kan avslutte dagen med.

Vi kan tilby 3 stk nye, moderne hytter i sjøkanten for 6 – 7 personer med 5 soverom i hver; ett med dobbeltseng, et med to enkle og resten enkeltrom.
Hyttene er fullt utstyrt med vedovn, WiFi, hvitevarer og ellers alt du trenger for et vellykket opphold.
Etter oppgraderinga nå har vi først Sjøbua, som er malt i lune blåfargenyanser. Her er det litt maritimt motiv. Navnet kommer fra Sjøbuneset hvor vi ligger. Så har vi Gammbua som er mer innlandsinspirert. Dette som følge av et sted på området som heter Gammhågen, og hvor det er funnet noen samiske tufter. Denne er malt i lune brun-beige nyanser, med bilder og motiv elg og rein. Til sist har vi Naustbua hvor navnet stammer fra en over 100 år gammel nausttomt rett ved siden av. Denne vil bli litt av både hav og fjell som inspirasjon. Alle tre hyttene er lik størrelse, dvs tot 70 kvm fordelt på 2 etg.

Valvåg og områdene rundt har et rikt fugleliv hvor du blant annet kan se masse Havørn på nært hold. Den hekker like i nærheten. En tur etter “fjæra” gir funn av både planter, tang og tare som gir liv til vanndyr og andre spennende havarter.

Vi vil veldig gjerne ønske deg og dine velkommen til oss.

Se vår hjemmeside www.senjaopplevelser.com
Address: Valvågveien 474, 9392 Stonglandseidet
Phone: 004790115428
Email: