Camp Solbergfjord
©Camp Solbergfjord Dyrøy
Grytetippen_JulieLauritzen_VisitSenjaRegion

Praktisk informasjon til alle besøkende i Senjaregionen

Som vertskap for alle besøkende fra inn-og utland, ønsker vi i Senjaregionen å tilrettelegge for trivsel og positive inntrykk. Som gjest i vår region skal det være enkelt og praktisk å reise rundt på egenhånd, og vi gjør vårt ytterste for å holde naturen og omgivelsene ren og innbydende. Vi er stolte av den fantastiske naturen vi har her, og er opptatt av å ta vare på den så godt det lar seg gjøre. 
 

I denne oversikten finner du praktisk informasjon som kan bidra til å gjøre oppholdet i regionen enkelt, sømløst og positivt. Kanskje til og med så bra at du ønsker å komme tilbake? Det er i hvert fall lov å håpe :) 

 

TØMMESTASJONER FOR CAMPINGVOGN/BOBIL OG SANITÆRANLEGG

Det er mange som sammen jobber med å tilrettelegge for enkel tilgang til praktiske fasiliteter som tømmestasjoner, avfallshåndtering og offentlige toaletter. 

Senja kommune jobber for eksempel med lag, foreninger og private om drift av flere sanitæranlegg. Du finner detaljert informasjon om tømmestasjoner og sanitæranlegg på Senja her . På samme side finner du også informasjon om sporløs ferdsel i naturen, ladestasjoner for elbil og Ånderdalen Nasjonalpark. 

 

AVFALLSHÅNDTERING 

 

 

*Siden er under utarbeiding*