koselig interiør Senja Dome
kvinne som drikke kaffe innendørs
4 på topptur
folk på restaurant
Lukthuset og fjære
en fin strand med kajakk
kajakk
utsikt fra camping
Norwegian Wild
Norwegian Wild

Norwegian Wild

Norwegian Wild

Norwegian Wild er en familiedrevet camping hvor det ekte og nære er viktig for oss. Havet, naturen og mennesket er vår drivkraft.
Vi gjør det vi kan for å holde naturen og havet rent ved å respektere sporløs ferdsel, sortere og plukke søppel, skåne miljø og tenke bærekraft.

Mai 2017 startet vårt eventyr og Norwegian Wild ble født. Ekteparet Hege og Stig Dekkerhus flyttet fra Tromsø til Senja for å drive campen. Hege så potensialet og magien i denne gamle campingen bygd på slutten av 1960 tallet. Idéen om naturbasert aktivitet og opplevelser og det typisk norske kunne ta form.

Norwegian Wild (tidligere Tranøybotn Camping) ligger tett på havet i eventyrlige Tranøybotn, 30 minutters kjøring fra Finnsnes. Campingen ligger rett ved inngangsporten til Ånderdalen Nasjonalpark som byr på et godt tilrettelagt turområde for alle. Norwegian Wild tilbyr kurs, turer og ekspedisjoner med kajakk og hundesleddkjøring i samarbeid med Senja Husky.

Alle hyttene er pusset opp innvendig, innredet og påkostet omsorg og kjærlighet i påvente på nye.

Vi ønsker hedre kysten, fiskeren og historien i området. En rød tråd i campen gjenspeiler det i små detaljer, interiør og fargevalg. Stedet kort beskrevet er autentisk, stille, ekte og nær. Et sted for å senke skuldre, hvor naturen er i fokus og friluftslivet får spillerom. En perfekt base for å oppleve resten av eventyrøya Senja.

Helårs camping med 40 campingplasser, plasser til campingvogn kr. 250 u/strøm, 290 m/strøm. Allergirom i the Lighthouse og dyr tillatt på forespørsel.
Toalett og dusj fasilitet i sanitæranlegg tilgjengelig for rullestol. turløype for rullestolbrukere i nærheten.
Turområdet om mot Ånderdalen Nasjonalpark er tilrettelagt for familier og handicappet.
Liten lekeplass i campingen. eller er naturen rundt en evig stor lekeplass for naturglede familier.

Innsjekking: kl. 15
Utsjekking: kl. 12


Adresse: Tranøyveien 2002, 9304 Vangsvik
Phone: 479163 5760
E-post: