CBIS 4578846
CBIS 4578829
Stor hytte
Liten hytte
Ingebjørg-stua
Kristine-stua
CBIS 4578836
Solveig-stua og Ragna-stua
Innside av Northern Lights apartments
CBIS 4578839
Torleif-stua
Senja Lodge
CBIS 4578851
Northern Lights Apartments

Mefjord Brygge

Helårlig feriested beliggende mellom fjell og fjord på yttersida av Senja
Vårt hovedfokus er aktiv turisme og naturopplevelser. For våre gjester kan vi tilby innkvartering i alt fra enkle rom til moderne sjøbuleiligheter på kaia.

NORTHERN LIGHTS APARTMENTS
Passer for 7 personer
Vår nyeste investering fra 2016 er en bygning som består av 3 leiligheter som ligger plassert helt nede ved kaikanten. Fantastisk utsikt mot havet, der du på vinterstid kan la deg underholde av nordlyset og hvalene, og på sommertid av midnattsola.

Leilighetene består av
5 soverom (3 enkeltrom, 2 dobbeltrom. Mulighet for en ekstra seng), stue, kjøkken og 2 bad.

SOLVEIG-STUA OG RAGNA-STUA
Passer for 6-8 personer

2-delt leilighetsbygg i typisk nordnorsk stil. Moderne leiligheter som hver inneholder 5 soverom (1 med køyeseng, 3 soverom med 2 separate senger og 1 soverom med dobbeltseng), 2 store bad, stue med kabel-TV og trådløst internett og fullt utstyrt kjøkken.

STOR HYTTE
Passer for 2-4 personer

Hver hytte har en liten terrasse med havutsikt.
Stue med kabel-TV og trådløst internett, 1 soverom med 2 køyesenger, og et loft med 2 enkeltsenger, fullt utstyrt kjøkken og et stort og luftig bad.

OLE WANG-GÅRDEN
Passer for 6-8 personer

Ole Wang-gården er et stort hus som består av 2 leiligheter som enten kan separeres eller fungere som en stor enhet. Hver leilighet har 4 enkeltrom, stue med kabel-TV og trådløst internett. fullt utstyrt kjøkken og bad.

Ole Wang-gården er bygd etter gamle bilder av den engang historiske bygningen. Fasaden er identisk med originalen, mens innsiden er innredet etter dagens moderne standard.

Ole Wang Gården var tidligere eid av en lokal kjøpmann, Ole Wang, som bodde i 2. og 3.etasje, mens han drev en familie-eid butikk i første etasje.

ROMUTLEIE
Passer for 1-2 personer

Vi har 10 rom (7 twin-rom, 2 dobbeltrom og 1 rom med køyeseng). Rommene er utstyrt med kabel-TV og trådløst internett. Det er vannkran på rommene, men dusj og toalett er delt. Det er separat inngang for menn og kvinner fra korridoren.

TORLEIF-STUA
Passer for 2-5 personer

Torleif-stua er en moderne leilighet som består av 2 dobbeltrom, stue med kabel-TV og trådløst internett, fullt utstyrt kjøkken, bad og gang. Leiligheten ligger i 2.etasje, og har en suveren utsikt til havet og midnattsola.

INGEBJØRG-STUA
Passer for 4-6 personer

Moderne leilighet som består av 2 enkeltrom og 2 dobbeltrom, stue med kabel-TV og trådløst internett, fullt utstyrt kjøkken, bad og gang.

KRISTINE-STUA
Passer for 4-6 personer

Moderne, nyrenovert leilighet som består av 2 enkeltrom og 2 dobbeltrom, stue kombinert med spisestue, fullt utstyrt kjøkken, bad og gang. Flott terrasse hvor du kan nyte utsikt til fjord og fjell. Huset er også utstyrt med flatskjerm-TV og trådløst internett.

SMÅ HYTTER (2 stk)
Passer for 1-2 personer

Hyttene har en liten terrasse med havutsikt. Stue med kabel-TV og trådløst internett, fullt utstyrt kjøkken, 1 soverom med køyeseng og ett stort og luftig kjøkken.

SOLBU
6-8 personer

Solbu er et stort hus med en nydelig beliggenhet ved fotenden av fjellet og rett over veien for fjorden. Huset tilbyr den høyeste komfort tilgjengelig på Mefjord Brygget.

Det består av 4 soverom (2 doble og 2 med twin-beds) og kan huse 6-8 personer.

Stor stue og spisestue, 2 fullt utstyrte kjøkken og 3 bad.
Kabel-TV og trådløst internett.

Solbu ligger ca 2 minutters gange fra Mefjord Brygges hovedbygning, og ca 3 minutter fra fiskekaia. Det ligger like ved Ole Wang-gården, har parkeringsplass og hage med utemøbler og terrasse hvor du kan nyte de nydelige omgivelsene.
Perfekt for en avslappende kveld!

SENJA LODGE
Passer for 4-8 personer

Senja Lodge er for deg som elsker livet utendørs, og aktiviteter som klatring, toppturer og ski.

Huset består av 4 dobbeltrom, stue med kabel-TV, lounge, trådløst internett, fullt utstyrt kjøkken, 1 bad og 1 toalett.
Terrasse med sitteområde og utsikt ut mot fjorden.
Tradisjonell norsk mat serveres i vår maritime restaurant dekorert med en stor gammel trebåt og mange historiske fiskegjenstander.

I 2016 åpnet vi nye DeLuxe Northern Light Apartments for den som vil bo i unik innkvartering rett på kaikanten.

Sommeren hos oss er flott for natur, safari, foto, fisketurer og fjellturer. Du kan gjøre det på egenhånd, eller bli med på våre guidede turer. vi har 20 utleiebåter for fiskeentusiaster og flott forhold for å tilberede egen fangst.

På vinteren tar vi deg med på guidet tur for å se det spektakulære nordlyset. Hvalsafari for å se knølhval og spekkhoggere som besøker våre fjorder fra desember til februrar. Fine trugeturer og naturopplevelser i skog og mark.

Senjafjellene byr også på toppturopplevelser i særklasse for de som liker det.

Mefjord Brygge er også en fin plass å dra til om du skal ha kurs/konferanse, gruppeturer eller en tur med vennegjengen.

Der veien slutter, begynner eventyret!
Address: Mefjordvær, 9386 Senjahopen
Phone: 004777858980
Email: