Fjordbotn Camping
Utsikt
Utsikt og snø
Fjordbotn Camping

Fjordbotn Camping

Fjordbotn Camping ligger idyllisk plassert like ved fjorden Stønesbotn på Nord-Senja. Hos oss kan du tilbringe ferien eller helgeturen i naturskjønne omgivelser, enten i våre hytter, eller på vår camping- og teltplass.
Vi er liten familiebedrift som ble bygget opp i 1992 av Eriksen-familien. Fjordbotn Camping har siden etablering gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser og drives nå av andre generasjon Eriksen - brødrene Eriksen.

Fjordbotn Camping er et ypperlig utgangspunkt for å utforske hele Senja med sin ville og vakre natur sommer og vinter. Vi ligger like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km. fra Botnhamn fergekai. Hele campingplassen ligger med utsikt mot hav og fjell. Rett fra campingplassen kan du vandre på familievennlige turer til fots eller på ski. Innen 15 minutters kjøretur fra campingplassen starter fjellturer til berømte Segla, Barden, Keipen og Breitinden. Vi kan være behjelpelige med leie av guide som vil gir deg trygghet, lokalkunnskap og tilpasser turen til ditt ferdighetsnivå.

Er du på jakt etter Nordlys, så nytes det best når man ikke blir forstyrret av omgivelsene og lysforurensning. Området rundt Fjordbotn Camping passer ypperlig til det. Trugeturer med eller uten guide kan være et godt alternativ til ski og passer for hele familien. Vi leier ut truger med staver, og kan formidle guide om ønskelig.

På sommeren kan du bade, fiske fra land eller fra våre båter. Vi har båtutleie og sykkelutleie.
"Flott plass med gode sanitære forhold. Rolig plass i sjøkanten. Kan fiske sei rett fra flytebrygga. Og så er det godt utgangspunkt for fjellturer. Vi har vært her i tre netter og kommer garantert tilbake."- gjest Lill.

Vi er behjelpelig med å ordne transport til og fra flyplass eller båtterminal. Spør oss gjerne også hvis du trenger hjelp til planlegging av ferien. Fjordbotn Camping har totalt 55 oppstillingsplasser for caravan og bobil, de fleste med strøm. Eget område for telt. Vi har også ni hytter med bad og kjøkken, og syv hytter uten innlagt vann samt en fullt utstyrt leilighet. Campingplassen har et nytt sanitæranlegg, felleskjøkken med spisesal, grillhytte, bålplasser, kiosk og et hyggelig gatekjøkken som også serverer velsmakende kaker.

"Dette er en idyllisk campingplass hvor du får kose deg, og den ligger fint til med tanke på alle severdigheter som er på Senja", campingentusiast Svein-Olav.
Adresse: Stønesbotnveien 401, 9373 Botnhamn
E-post: