Hyttene
Kjøkken og stue
Soverom
Camp Solbergfjord
Camp Solbergfjord

Camp Solbergfjord

Camp Solbergfjord er et helårs reiselivsanlegg i naturskjønne omgivelser i Dyrøy – rikt på historikk og kulturminner. Sol, berg og fjord – alt i ett!
Camp Solbergfjord ligger flott til med sol hele døgnet og utsikt mot Senja, samtidig er det lunt og fine forhold for å dra på havet. Det gamle handelsstedets rike historie er bakteppe for de fem moderne rorbuene som i dag pryder sjøkanten på Finnlandsnes.

Nyt oppholdet i våre fullt utstyrte rorbuer som sto ferdige i 2018. Rorbuene er av høy standard, har gulvvarme og er innredet i skandinavisk stil. Fra den store verandaen kan du oppleve lange, lyse netter om sommeren og nordlys om vinteren.

Opplev Dyrøy og Senja-regionen, fra fjære til fjell, med utgangspunkt i Camp Solbergfjord. Her kan du også campe med bobil, campingvogn eller telt.

Til den maritime delen av virksomheten har Camp Solbergfjord fem 20-fots båter. Sammen med rorbuene finnes også et servicehus for stell, pakking og frysing av fisk, og nødvendige boder for lagring av utstyr. I vintersesongen vil servicehuset fungere som lager og omkledningsrom for dykkere.

Campen ligger frodig til, og våren kommer tidlig på den solvendte landtungen. En relativ lang sommersesong kan fylles med vandring, havfiske, ferskvannsfiske, kajakkpadling, turer med guide, kultur- og naturopplevelser.

Camp Solbergfjord legger opp til helårsdrift med vinterturisme, hundesledekjøring, ski- og fotturer, nordlysguiding og stemningsfull utsikt. Vår- og høstsesong er også gode tidspunkt for vandring, skigåing (inkl. mai måned) og lokale, kortreiste matopplevelser. Be om tilbud på spesielle, familievennlige pakker inkludert besøk på gård med dyr, sauesanking (høst), sanking av bær/sopp (høst), utendørs matlaging, isfiske, kreative kunstkurs (barn/voksne) med mer.

Dyrøy ligger ca. 18,5 mil fra Tromsø.
Adresse: Finnlandsveien 305, 9311 Brøstadbotn
Phone: 47913 35 574
E-post: