Aurora Sea View hytter hos Norwegian Wild

Adresse: Tranøyveien 2002, 9304 Vangsvik
Beliggenhet:

Feriehus og hytter | Bo i ett med naturen i våre unike hytter

Aurora Sea View hyttene er helt unike, med en utsikt som kan ta pusten fra deg.

I disse nybygde, komfortable hyttene kan du slappe av og nyte nærheten til naturen. Hyttenes moderne og rene design er valgt for å fremheve omgivelsene. Med sin plassering helt ved havkanten og store gulv-til-tak vinduer, kommer du tettere på Senja.
Utenfor venter din private jacuzzi med havutsikt, der både kropp og sjel heles etter en aktiv dag på denne vakre øya.

Fasiliteter:
Panoramavinduer og takvindu
Jacuzzi
Gulvvarme
Dobbelseng
Garderobeskap
Komfortable lenestoler
Privat bad med hårføner, toalett og dusj
Håndklær
Ulltøfler
Vannkoker og et utvalg av kaffe og te
Minibar
Gratis wifi
Frokost på Hyttekroa
Innsjekk kl 16.00 - utsjekk kl 12.00

Aurora Sea View hyttene er bygget med inspirasjon i det tradisjonelle nordnorske naustet, der fiskerne oppbevarte sin båt og fiskeutstyr. Disse rødmalte naustene ser du langs hele kysten i nord og for veldig mange familier har disse fortsatt sin funksjon intakt. Respekten for havet og naturkreftene ligger i blodet til folket på Senja og kystkulturen står sterkt. Derfor har vi navnlagt hyttene Kveita, Torsken, Seien og Silda.

Norwegian Wild er lokalisert i den rolige Tranøybotn, midt i det ville og vakre Senja. Hos oss har du fjord og fjære på den ene siden og inngangen til Ånderdalen Nasjonalpark på den andre siden. Fra oss kan du vandre og gå i fjellet i alle sesonger, du kan delta på guidete kajakkeventyr, trugeturer og fjellturer.
Hyttekroa har en koselig cafè og servering, samt et utvalg gaver/interiørartikler (åpningstidene varierer utfra sesong).

Velkommen til Norwegian Wild!

Policies

Aksepterer kredittkort
Aksepterer kredittkort

Kontaktinformasjon

Tlf booking
0047 91635760
Telefon
0047 91635760
Kontaktperson epost
Build: 29.04.2024 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8737.cbischannel-33652.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails