Norwegian Wild /Camp Tranøybotn

Adresse: Tranøyveien 2002, 9304 VANGSVIK
Beliggenhet: Senjaregionen
Vis kart

Feriehus og hytter | Velkommen til vår resort, midt i naturen på vakre Senja

Kom i nærkontakt med Senja`s natur og la deg henføre av vakkert landskap fra fjord til fjell. Bo godt med utsikt direkte til natur og dyreliv. Trekk pusten og slapp av mens naturens arktiske lysshow utspiller seg gjennom alle årstider, med nordlys og midnattsol som høydepunktene.

Hos oss på Norwegian Wild / Camp Tranøybotn kan du booke overnatting i Fyret (The Lighthouse), våre unike Aurora Sea View hytter eller i de koselige fiskerhyttene (Fisherman`s cabin).

Vi har også campingplass, åpen for bobiler, campingvogner og telt. Du kan benytte deg av en grillhytte, fine servicehus med dusj/wc, kjøkken og kokemuligheter. I tillegg finner du Hyttekroa, vår koselige og autentiske kafé som er verdt et besøk. Nyt en god kopp kaffe og ei vaffel, skravle med hyggelig betjening og muligheten for å handle spennende ting i vår interiør butikk. Åpnignstider kan variere i ulike sesonger, ta kontakt for ytterligere informasjon.

Vi ligger vakkert til nede ved sjøen, med inngangsporten til Ånderdalen Nasjonalpark rett på andre siden av hovedveien. Ånderdalen Nasjonalpark byr på flotte turmuligheter for hele familien, sommer som vinter. Det er 30 minutters kjøretur fra Finnsnes til oss.

Vår drøm er å er å skape et sted hvor det enkle, typisk norske og naturen skulle være i fokus.
Kom og vær med på vårt ville eventyr!

For spørsmål eller booking, ring (+47) 916 35 760
mail til [email protected]

Velkommen!

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr ikke tillatt
Kjæledyr
Hundevennlig

Kontaktinformasjon

Tlf booking
+47 916 35 760
Telefon
+47 9163 5760
Kontaktperson epost
Build: 29.04.2024 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8737.cbischannel-33652.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails