Senja by sea
Senja by sea

Senja by sea

Skagi Senja hotel & lodge

Opplev Senjas fjorder
Havfiske med skipper/guide

Familie, vennegjeng eller erfaren sportsfisker – vår erfarne, lokalkjente skipper er klar for å gi deg en trygg og uforglemmelig fiskeopplevelse. Sei, vinterskrei eller torsk, uer, steinbit, flyndre, makrell eller dronninga av dem alle, kveita, venter på deg, alt etter sesong.

Du kan sitte varmt og godt i oppvarmet kabin eller i frisk sjøluft på dekk. Nyt synet av Senja idet du går til og fra fiskefeltet. Nyt kaffe og varm drikke og litt snacks i pausen (inkludert). Skipper/guide deler av sin kunnskap og du kan prøve å bløgge, sløye og skjære torsketunger.

Ha med varme klær etter sesong.
Fiskeutstyr og varm drikke/ snacks er inkludert. Båt og skipper er sertifisert for turisme og alt nødvendig sikkerhetsutstyr finnes om bord.

Kun på bestilling, ta kontakt for pris.

********

Guidet fjordtur

Senja er mye mer enn vandring og fjellturer! For den komplette opplevelsen av den vakre øya vår anbefaler vi deg en guidet tur ombord i vår lille cabincruiser. Ha kameraet klart for å fange sommeridyllen, nyte høstfargene eller det vakre vinterlyset. Se etter fugle- og dyreliv. Lær om naturen, kulturen og folket som bor her.

Ha med varme klær etter sesong.

Varm drikke og snacks inkludert. Båt og skipper er sertifisert for turisme og alt nødvendig sikkerhetsutstyr finnes om bord.

Kun på bestilling, ta kontakt for pris. Vi kan også tilrettelegge tur etter dine ønsker.

********

Transportetapper tilbys, ta kontakt for pris.
Address: Bergsfjordveien 1787, 9385 Skaland
Phone: +4797592929
Email: