Tårnet
Tårnet
Tårnet
Tårnet
Tårnet

Tårnet

Hvile eller romantikk? Eller kanskje begge deler?
Tårnet er uansett stedet.
Ei seng bred som Amazonas med vindu i taket for stjerneglimt, drivende skyer og kanskje nordlys, men også utsyn i alle himmelretninger. Blikket kan flyte mot horisonten, feste seg ved fjellene på andre sida av fjorden eller følge oteren når den kommer i land i fjæra med fisk. Eller hvile på detaljene i interiøret; - drivved i skapdører, ospepanel, kobberrør, avansert trappehåndverk. Kortreiste materialer; - skifer fra en låve på Nord-Senja bak vedovnen, på taket og i dusjen, massivtre av furu fra Målselv. Et fyrtårn for den gode økologien!

Tårnet tilhører det legendariske Kråkeslottet Senja, som ligger rett bortafor - på samme holme. Rett innafor ligger den kilometerlange kvite Bøværstranda.

Tårnet har det du trenger.
Fullt utstyrt kjøkken. Bad med dusj og varmekabler i gulv. WiFi. Tilgang til gratis vedfyrt badstue med badetrapp ned i Nordishavet. Vedovn i kroken ved senga. Saueskinn - fra en Senja-sau - i den brede vinduskarmen hvor det er plass til å sitte to.

Her har allerede det første frieri funnet sted og tid for bryllup er bestilt. Her har et forfatter-par sittet i intens konsentrasjon omkring sine neste verk. Å bli løftet opp i et tårn kan være frigjørende for så mye. Ett fritt utsyn er alltid godt.

Ta kontakt for pris og booking.
Adresse: Bøvær, 9385 Skaland
E-post: