Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua
Skipperstua

Skipperstua

Boenheten Skipperstua - utgjør indrefileten i Kråkeslottet Senja. Her er det store rom med utsyn ut mot storhavet og inn mot den kvite sandstranda.
Kråkeslottet er kulturhistorisk bygg med fortid som tradisjonelt fiskebruk, bygd 1899. Så ble det en arena for kunst og kultur og det har satt sitt preg på huset. Man kan bruke dager på oppdagelsesferd innendørs.

Boenheten Skipperstua består foruten av den staselig Skipperstua av Forsamlingskjøkkenet og soverommene Jomfruburet, Helmerbua og Kongerommet. Så kan man ved behov plusse på med flere soverom; - Horisonten, Himmel-og-hav-senga og Kollbua.

Forsamlingskjøkkenet har gyngestol, sengebenk og langbord av drivtømmer med plass til 16. I Skipperstua med flygel henger malerier av den russiske kunstneren, fyrst Leonid Benatov, som sjølsagt har en tilknytning til Kråkeslottet. Der er det to sittegrupper og enda plass til dans. I det sarte Jomfruburet henger en gammel brudekjole på veggen. I Helmerbua losjerte før i tida båtmannskap hans Helmer. I Kongrommet bodde den første og eneste kongen på Kråkeslottet, Han Ulf. Disse tre soverommene har tilsammen 7 senger. Horisonten, har ei dobbelseng hvor du sover i vinduet, men hvor det bare er flygefisk som kan kikke inn. Framfor Himmel-og-hav-senga (også dobbeltseng) er det vindu i golvet og du kan se rett ned i havet.

I utgangspunktet har boenheten Skipperstua tre soverom / 7 senger, men kan utvides slik at det blir 6 rom og 13 sengeplasser. Tre bad på deling. Gratis vedfyrt badstue. Benk med leker i Skipperstua. To robåter til låns.

Ta kontakt for pristilbu!
Adresse: Bøvær, 9385 Skaland
E-post: