Senja Dome
Senja Dome
Senja Dome
Senja Dome
Senja Dome

Senja Dome

Opplev et unikt opphold i et telt, der luksus møter naturen.

Glamping, den moderne måten å campe på!
En annerledes måte å oppleve Senja sin imponerende natur, arktisk lys, nordlys, midnattssol også videre. Den koselige geodesiske kuplen er fullt møblert med et karnappvindu med utsikt mot fjorden. Selv fra sengen vil du ha samme utsikt og opp mot himmelen.

Senja Dome er virkelig en spesiell overnatting og gir deg følelsen av å være en del av naturelementene. Følelsen av å være ute, men beskyttet inni.

Senja Dome har 1 soverom med 1 dobbeltseng og 2 stoler. Kjøleskap, grunnleggende kjøkkenutstyr, wc (delt dusj i sanitærbygningen like ved), to mynter hver for dusj (en mynt 4 minutter), delt kjøkken i sanitærbygningen, strøm, elektrisk oppvarming, gratis WiFi (lav båndbredde).

Innsjekking: 15:00 (15:00) - Utsjekking: 12:00 (12 am)

I Norge elsker vi alt som er koselig. Derfor gjør vi vårt aller beste for at du skal kunne nytr de fantastiske omgivelsene og landskapet på Senja ved døren til din egen koselige og unike arktiske kuppel.

La roen i Senja-villmarken lette tankene dine. Vi holder til på Norges nest største øy, Senja. På vår leir kan du nyte kystlandskapet og fjordene rett ved døren til Ånderdalen nasjonalpark. Området byr på fantastiske fotturer både sommer og vinter, i tillegg til gode fiske- og jaktmuligheter.
Adresse: Tranøyveien 2002, 9304 Vangsvik
E-post: