CBIS 6670763
CBIS 6670761
CBIS 6670762

Senja Arctic Lodge

Senja Arctic Lodge as er en familiebedrift der datter Kathrin er daglig leder, og mor, Vera, er styreleder.
Kathrin som bor på stedet har den daglige kontakten med gjestene våre. Kathrin blir veldig glad dersom du spør om informasjon, og hun bistår med det meste. Hun har reiseliv fra videregående, etablererskolen og er agronom. Vera er «arbeidende pensjonist», med lang bakgrunn fra offentlig forvaltning, og ca 30 års lederskap. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre verter til det beste for våre gjester.

SAMMEN ER VI KRUTT!

Senja Arctic Lodge as (tidl. Senja Opplevelser as) er en turistbedrift som er lokalisert i idylliske Valvåg på Sør-Senja. Vi startet opp i 2018 , og har nå tre flotte hytter, samt stort grillhus, sauna, kai m/sløyeskur, flytebrygge og 4 båter for utleie. Har også plass for 5-6 bobiler/vogner med tilgang til strøm, vann, tømmingsmuligheter og servicehus.

Vi er nå i sluttfasen med gjennomføring av et omprofileringsprosjekt. Vi gir hyttene en makeover slik at de fremstår som Lodge. Vi ønsker å rette oss mer mot familier, vennegjenger, turgåere, syklister m.v. Vi anskaffer lekeapparater for de minste, SUP, hengekøyer for overnatting ute, samt kombinert grill-/kosested på området.

Vi tilbyr overnatting i våre flotte og moderne hytter, guidet skjærgårdsturer, utleie båter med eller uten guide, eller bare oppholde seg på området. Vi kan også tilby aktiviteter for barn med nye lekeapparater, grilling i grillhuset, og sauna. Utover dette kan vi selge pakketurer slik at du kan booke alt, overnatting og aktiviteter, via oss. Vi tilbyr også et synlig vertskap som ønsker å gjøre oppholdet hos oss best mulig.

Vårt favorittsted er så absolutt Dronningruta som går rundt Stongodden, bare 8-10 min kjøring fra oss. Vi har hatt utallige fine opplevelser der med de mange perlene langs fjæra med sine hvite strender, sjeldne trær og planter, rikt dyreliv, og det er ett av 30 vernede naturområder på Senja.
Address: valvågveien 474, 9392 Stonglandseidet
Phone: +4790115428