Bergsbotn
Fyrtårn i nordlys
Tungeneset

Nordlys - Hamn i Senja

Det spektakulære nordlyset er et av naturens vidunder, og kan best beskues på steder der forholdene og omgivelsene er perfekte.
NORDLYS FOTO-TUR
På våre guidede nordlys-turer kjører vi rundt for å finne de beste punktene for å fotografere nordlyset med den fantastiske Senja-naturen som bakgrunn.

Hvis det er overskyet ved kysten, har vi muligheten til å kjøre mot innlandet for å bedre sjansene til å se nordlyset. Du kan låne kamera-stativ, og guiden viser deg gjerne hvordan du kan ta flotte bilder.

Vi kan selvsagt aldri garantere at nordlyset vil komme, men vi vil alltid gjøre vårt beste for å finne plasser der man har de beste forholdene for å få se det utfolde seg på himmelen.


Sesong: September – Mars
Varighet: 3-4 timer
Dager: Tirsdag, Torsdag, Lørdag, Søndag
Tidspunkt for avreise: Mellom kl 20.00-22.00
Vil variere etter sesong, vær og nordlys-varsel
Pris: 925 NOK per person
Inkluderer: Guide, varm drikke, varmedress, kamera-stativ, leskedrikk
Antall gjester: Min 2 pers

FJELLTUR I NORDLYS
Til fots eller truger

Vi går på en nattlig opplevelsestur på jakt etter nordlyset. Vi drar fra Hamn og går ut i villmarken for å finne plasser vi kan observere nordlyset, uten noe luftforurensing eller støy. Kun vill natur og dansende nordlys! Når det ikke er noe snø, går vi til fots, når snøen ligger på bakken bruker vi truger.

Sesong: September – Mars
Varighet: 3-4 timer
Dager: Mandag, Onsdag, Fredag
Tidspunkt for avreise: Mellom 20.00-22.00
Varierer etter sesong, vær og nordlys-varsel
Pris: 1250 NOK per person
Inkluderer: Guide, varm drikke og litt å spise, varmedress, kamerastativ og leskedrikk.
Antall gjester: Minimum 2 personer

NORDLYS I FYRTÅRNET
Når himmelen er klar i Hamn, vil du kunne se nordlyset strekke seg over fjellene og fjorden, hele veien ut i horisonten. En spektakulær kombinasjon av farger fra solnedgangen i horisonten, den stille bi-lyden fra havet og det gnistrende nordlyset på himmelen, er sannsynligvis et av de mest unike showene Moder Jord kan tilby. I fyrtårnet med 360 graders utsikt over fjorden, kan du oppholde deg mens du venter på at showet skal starte.

Leie av kamerastativ koster kr 50,- pr kveld.

Sesong: September – Mars
Dager: Hver kveld
Tid: Åpent fra kl 20.00.
Pris: 205 NOK per person
Inkluderer: Varm drikke, reinsdyrskinn å sitte på

FOTOKURS : NORDLYS - FOR NYBEGYNNERE
Få en introduksjon til å ta flotte bilder av nordlyset. Våre guider er erfarne og vil først fortelle deg litt om vitenskapen bak nordlyset, og deretter eventyrene om det. Guiden vil videre lære deg om hvordan du bruker kamera for å ta de beste bildene av nordlyset, og svare på alle spørsmål du har om dette fantastiske fenomenet.

Sesong: September – Mars
Dager: Hver dag - på forespørsel
Tid: Ledig etter kl 15.00
Pris : 300 NOK per person

LEI EN NORDLYS-GUIDE
Hvis du vil lære mer om vitenskapen bak nordlyset, fortellingene om det eller lære hvordan du tar gode nordlys-bilder, kan du leie en nordlys-guide. Guiden vil lære deg hvordan du bruker kamera for å ta de beste nordlys-bildene og besvare alle dine spørsmål om dette fantastiske fenomenet.
Minimum 2 timer.

Sesong: September – Mars
Dager: Hver kveld
Tid : Ledig fra 17.00-24.00
Pris: 700 NOK/time

VIKTIG
Gode klær og sko er helt nødvendig når du er ute i vinterklima. Du kan leie varme og komfotable sko og uteklær fra Hamn, men du bør også sørge for å ha gode, varme klær under også. Lag på lag er viktig, og ekte ull er det aller beste! Det er alltid lurt å ha med ekstra jakke eller genser og lue når du drar ut på tur.


Address: Hamnveien 1145, 9385 SKALAND
Phone: 004740020005
Email: