Øyhopping i Bergsfjorden
©Basecamp Senja
Jakten på nordlys
©Wandering Owl
Kajakktur
©Norwegian Wild
Jacuzzi
©Hamn i Senja
Bodyrafting
©Hamn i Senja
Grottevandring
©Camp Solbergfjord
Fyrlykta
©Norwegian Wild

Endelig sammen igjen

- med kort vei til eventyret 

 

Senja og Dyrøy ønsker å invitere deg hit til oss for å oppleve og utforske vår fantastiske region. Her er det god plass for kvalitetstid med hele flokken din.

Med bil kan du utforske to av Norges vakreste øyer. Du kan blant annet kjøre Nasjonal Turistveg langs den dramatiske yttersiden, eller oppleve den rolige innersida mot koselige Dyrøy. Langs veien finner du en rekke velkjente utsiktspunkter, samt gode muligheter for kortreist og smakfull mat hos vårt unike vertsskap.  

Visste du forresten at avstanden fra Finnsnes til Sør-Senja og Dyrøy er cirka like lang?

 

HVA OG HVOR?

Hos oss finner du alt fra luksuriøse Aurora-suiter på hotell, romslige hus, koselige rorbuer og hytter. Alle i spektakulære omgivelser og nærhet til havet - noe for enhver smak. Her finner du enkelt roen til å senke skuldrene. 

Finn din overnatting her.

Senja og Dyrøy er fortsatt to uoppdagede perler. Avstandene mellom bygdene og de autentiske fiskeværene gjør at det ikke virker folksomt, men det er ikke lenger enn at man rekker rundt på en liten dagsutflukt.

Høsten er tiden for vandring, og vi befinner oss midt i et eldorado av kjente fjelltopper og turstier. Og det aller beste, her slipper du å gå i kø. Vi anbefaler lavterskelturer som tilrettelagte Ånderdalen Nasjonalpark, Dronningruta på Hofsøy/Sør-Senja og Dyrøygommen på Dyrøy. Dersom snøen kommer som julekvelden på kjerringa; spør etter truger der du overnatter. Vi tilbyr også aktiviteter som bodyrafting, kajakk, rib-turer, fisking, visningssenter, badstu og jacuzzi. 

Finn aktiviteter her.

Flere av våre aktører har mulighet for henting og bringing dersom du kommer med hurtigbåt fra Harstad til enten Finnsnes eller Brøstadbotn. Ta kontakt for å sjekke kapasitet.

Finn ut mer om hvordan komme seg til og fra her. 

 

Bli inspirert og gjør deg kjent med våre spennende aktører og de opplevelser som tilbys på vår nettside - våre aktører har mulighet til å skreddersy ditt opphold og aktiviteter. 

 

For personlige råd og tips, ring gjerne 930 22 333 eller send en mail til [email protected] 

Spør etter helårsferge-kampanjen* ved bestilling direkte hos din utvalgte aktør for mulighet til rabatt som tilsvarer fergen Tromsø - Senja t/r. Gjelder for overnatting minimum 2 netter.

*gjelder ikke alle anlegg

 

Opplevelser er best når de deles- du er varmt velkommen!