Bøvær
©Arctic Hike

Jentetur til eventyrøya Senja

Opplev eventyrøya Senja med jentegjengen i september!

Møt andre turglade jenter og nyt en helg i spektakulære omgivelser som tar pusten fra deg. Vi skal gå tur i fjellet, padle kajakk og utføre morgen-yoga. Vi bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn, som er bygd om til et fantastisk resort hotell. Mellom aktivitetene blir det tid til å slappe av og lade batteriene i jacuzzien utendørs.

PRIS FRA: 10.100,- 

DATOER: 10. - 12. SEPT OG 24. - 26. SEPT 2021

 

ARCTIC HIKE SENJA – WOMENS EDITION

Dette arktiske eventyret er for jenter som vil gå i fjellene og nyte den ville og vakre naturen på Senja samtidig som dere vil bo godt og nyte god mat og drikke etter endte turdager. I løpet av disse tre dagene skal vi gå på fjellturer håndplukket av våre dyktige guider, padle kajakk i krystallklart vann og det blir morgen-yoga.

Det blir også tid til å slappe av i de vakre omgivelsene, lade batteriene og kjenne at naturen får deg til å senke skuldrene.  Jacuzziene på Hamn ligger utendørs med utsikt utover Atlanterhavet, og kanskje dere drister dere til en forfriskende dukkert i havet?

 

HØYDEPUNKTER

  • 2 netter med fullpensjon på idylliske Hamn i Senja
  • 2 håndplukkede fotturer inkl. båttransport
  • 1 dag med kajakktur i Bergsfjorden med lunsj på en av de kritthvite strendene
  • 1 dag med morgen-yoga
  • Dyktige lokale guider og instruktører
  • Lad batteriene i flotte omgivelser og møt andre turglade jenter
  • Muligheter for å se nordlyset danse på himmelen

LES MER OG BESTILL HER

HVA ER ARCTIC HIKE?

Arctic Hike tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen.

I år går turen til eventyrøya Senja!

Bli med ut i naturen, møt likesinnede, spis god lokal mat, bo komfortabelt på håndplukkede overnattingssteder. Møt de lokale og bli bedre kjent med den nord-norske kulturen og tradisjonene.

 

Utviklet i samarbeid med: Visit Senja Region, Bergans Adventures, Tromsø Safari and Arctic 365