Senja Opplevelser

Adresse: valvågveien 474, 9392 Stonglandseidet  vis kart
Beliggenhet:

Leilighet | I Valvåg på Sør-Senja finner du Senja Opplevelser, et idyllisk og rolig sted med utallige muligheter til lands og til vanns.

Senja Opplevelser AS er et helt nytt anlegg som åpnet 1. byggetrinn med to hytter i februar 2018.

«Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for turister som ønsker stillhet uten støy av noe slag. Vi vil være et synlig vertskap og være til stede når du trenger oss.

Anlegget ligger skjermet, og du kan «høre» stillheten - ingen lyd- eller lysforurensning..
Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja. Det er utallige muligheter dersom du stopper noen dager hos oss.
Hovedhensikten vår er at du får gode opplevelser med havfiske, gårdsopplevelser, turer og andre aktiviteter i en fantastisk natur som bare Senja kan gi!
Vi tilbyr å skreddersy noen av våre aktiviteter etter ønske fra deg. Gjerne over et tidsrom på 1 til 3-4 dager.
Du er hjertelig velkommen – enten som bobil/campingvognturist, eller vil bo i våre nye moderne hytter. Vi har åpent hele året

Vi kan tilby 2 stk nye, moderne hytter for 6 personer med 5 soverom i hver. Hyttene er fullt utstyrt med vedovn, WiFi, hvitevarer og ellers alt du trenger for et vellykket opphold.
Hyttene ligger helt i sjøkanten og har en fantastisk utsikt over hav og fjell. Solgang ca 20 timer i døgnet i sommermånedene. Hytte nr 3 planlegges høst/vinter 2018. Bare få skritt unna finner du kai m/flytebrygge, sløyehus og 4 båter. Vi kan evt ordne fiske-/guidede turer med en 23 fots båt m/hus.
I tillegg har vi grillhytte på 25 kva med plass til ganske mange. Denne leies ut, samt utleie av en vedfyrt badstu. I tillegg kan vi tilby rideturer for erfarne ryttere, og for uerfarne kan vi tilby ridning med leier som holder hesten. Vi tar kr 300 pr time per pers pr påbegynte time inkl stell av hest.
Vi har også plasser til campingvogn/bobil/telt . Det er tilgang til strøm.

Inne i vågen er det ly av vær, og enkel adkomst til båtene både på flo og fjære. Som en del av vår service har vi utarbeidet spesielle kart over fiskeplasser som gir fiskerike opplevelser på havet. Du kan fiske fra båt, eller bare stå på brygge. Det er rikt fiskeliv i nærområdet.. Spør oss, vi vet hvor de gode fiskeplassene er!

Valvåg og områdene rundt har et rikt fugleliv hvor du blant annet kan se masse Havørn på nært hold. Den hekker like i nærheten. En tur etter “fjæra” gir funn av både planter, tang og tare som gir liv til vanndyr og andre spennende havarter.

Fasiliteter og tjenester

 • Informasjon om bygning
  2017
 • Spise og drikke
  Kjøkken tilgjengelig Selvhusholdning

Kontaktinformasjon

 • Gateadresse 1
  valvågveien 474
 • City (address)
  9392 Stonglandseidet
 • Telefonnummer
  +47 90115428
 • Telefonnummer (booking)
  +47 90115428 og 90061491
 • Kontaktperson e-post
 • Nettside
  www.senjaopplevelser.com

Contact

Telefon: +47 930 22 333

E-post: [email protected]

Kunde service

Vi planlegger din reise og videreformidler henvendelser til våre aktører for deg, slik at du får den beste pakkeløsningen for dine ønsker og behov.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi deg minnerike og unike opplevelser på Senja.

Contact

Telefon: +47 930 22 333

E-post: [email protected]

Kunde service

Vi planlegger din reise og videreformidler henvendelser til våre aktører for deg, slik at du får den beste pakkeløsningen for dine ønsker og behov.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi deg minnerike og unike opplevelser på Senja.
Build: 06.04.2020 12:23:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7945.cbischannel-26965.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails