Kaikanten

Adresse: 9380 Gryllefjord  vis kart
Beliggenhet:

Leilighet | Velkommen til Kaikanten og Gryllefjord!
Nordnorsk kystkultur på sitt beste

Kaikanten ligger i Gryllefjord, helt ytterst på kysten av Senja.
Tettstedet har ca 400 innbyggere, og er omgitt av storslagen natur, med steile fjell, flotte fjorder og unike øyvær rett utenfor stuedøra.

Yttersia Senja har en ekstrem natur som er en opplevelse i seg selv. Senja er også kjent for sitt mangfoldige fugleliv, sommerfuglarter og sine mange steinarter.

Nordlyset som vandrer på himmelen vinterhalvåret er også et skue for seg selv.

På Kaikanten sine sjøhus kan du koble av fra en hektisk hverdag, med fisketur på sjøen, eller en vandring i fjellet og fiske i små, idylliske fjellvann.

Øyvværene og vikene rundt Gryllefjord er verdt en opplevelse, og vi kan trygt anbefale et strandhopp med en god nistekurv.

Det kan også anbefales å ta en kjøretur rundt på Senja for å oppleve den storslåtte naturen Senja har å by på. En kan også ta ferge, “The Whale Route” fra Gryllefjord til Andenes og oppleve blant annet hvalsafari m.m.

Hvis noe av dette høres fristende ut bør dere ta turen innom Kaikanten as i Gryllefjord. Her kan vi tilby overnatting i moderne sjøhus med høy standard.

Vertskapet på Kaikanten er opptatt av at du som gjest skal føle deg velkommen og er behjelpelig med å informere om gode fiskeplasser, anbefale fjellturer og andre severdigheter på eventyrøya Senja.


OVERNATTING PÅ KAIKANTEN
Kaikanten Gryllefjord as har fem koselige sjøhus sentralt plassert i Gryllefjord. Husene er oppført i 1996 og har moderne og høy standard. Hvert sjøhus har egen inngang fra parkeringsplass og en egen utgang til uteplatt og gressplen.

Husene rommer en trivelig stue, godt utrustet kjøkken, 3 separate soverom og bad/wc/dusj. Det er også vedfyring i alle husene. Alle husene har kjøl/frys, TV, radio, komfyr og microovn.

Priser:
- Sjøhus 1500kr pr døgn
- Leie av sengeklær 75kr
- Båtutleie 600kr per dag

Hvis ønskelig kan vi også være behjelpelig med å arrangere tur med større fiskebåter (30 - 50 fot). Vi kan love deg god service og tror du/dere vil føle dere hjemme fra første stund.

Vi kan også tilby vaskemaskin og tørketrommel om dette skulle være ønskelig.

Fasiliteter og tjenester

 • Fasiliteter
  Kjøkken Mikrobølgeovn Kjøleskap TV Internett Strømtilkobling Wc og dusj på rommet
 • Informasjon om bygning
  1996 Antall rom: 15
 • Fritidsfasiliteter på området
  Båtutleie Fiskemuligheter Turstier
 • Parkering
  Parkeringsplass ute - gratis Parkering

Policies

 • Aksepterer kredittkort
  Aksepterer kredittkort

Beliggenhet

 • Beliggenhet
  Nærhet til naturen Ved kysten Havneutsikt Havutsikt

Kontaktinformasjon

 • City (address)
  9380 Gryllefjord
 • Telefonnummer
  0047 41546046
 • Telefonnummer (booking)
  0047 41546046
 • Kontaktperson e-post
 • Nettside
  www.kaikanten.org

Contact

Telefon: +47 930 22 333

E-post: [email protected]

Kunde service

Vi planlegger din reise og videreformidler henvendelser til våre aktører for deg, slik at du får den beste pakkeløsningen for dine ønsker og behov.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi deg minnerike og unike opplevelser på Senja.

Contact

Telefon: +47 930 22 333

E-post: [email protected]

Kunde service

Vi planlegger din reise og videreformidler henvendelser til våre aktører for deg, slik at du får den beste pakkeløsningen for dine ønsker og behov.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gi deg minnerike og unike opplevelser på Senja.
Build: 31.03.2020 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7945.cbischannel-26965.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails